avatar
Sabire Yerlikaya Doç. Dr. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 2
8 Yayın
7 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Propolis katkılı liyofilize yumurta tozu üretimi
DOI: 10.29050/harranziraat.1179995
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 341

0

341

0

281

0

767

0

753

0

789

Tavuk Eti ve İşlenmiş Bazı Tavuk Eti Ürünleri
Yazarlar: Sabire Yerlikaya , Nur Özkaya
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1059

0

1059

Karaman İl Merkezinde Yaşayan Halkın Bilinçli Gıda Tüketim Derecesinin Araştırılması
Yazarlar: Sabire Yerlikaya , Şura Nur Karaman, Süheyla Tuna, Hülya Şen Arslan
DOI: 10.21597/jist.619881
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 658

0

658

0

902

Yayınlar

2

0

902

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.