avatar
Cemalettin Sarıçoban Prof. Dr. Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 8 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 15
8 Yayın
6 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
15 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Popüler Yayınları

Balık ve Balık Ürünlerinde Biyojen Aminler ve Önemi
Yayın Bilgisi: 2015 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksujns.84067
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2377

1

1

2377

1

1

1247

Yayınlar

NAR VE ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ EKSTRAKTLARININ SOĞUK DEPOLAMA SÜRECİNDE KAZ ETİNİN RAF ÖMRÜNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23055
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 147

0

147

0

763

0

777

1

1247

Helal ve Sağlıklı Et ve Et Ürünleri Üretimi
Yayın Bilgisi: 2020 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1519

0

1519

Balık ve Balık Ürünlerinde Biyojen Aminler ve Önemi
Yayın Bilgisi: 2015 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksujns.84067
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2377

1

2377

Et ve Ürünlerinde Dekontaminasyon Yöntemleri
Yayın Bilgisi: 2014 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3739

0

3739

Yayınlar

1

1

1247

Balık ve Balık Ürünlerinde Biyojen Aminler ve Önemi
Yayın Bilgisi: 2015 , KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksujns.84067
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2377

1

1

2377

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.