Pınar Bekiş profil resmi
Pınar Bekiş Doktora SİVAS BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 1 Hakemlik 0
1 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

SİVAS BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Peynır Altı Suyunun Kefirde Kullanım Olanakları
DOI: 10.46460/ijiea.922816
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 503

0

503

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.