Seda Ersus profil resmi
Seda Ersus Doç. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın 14 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 11
14 Yayın
6 Hakemlik
11 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Protein Çöktürme Yöntemlerinin Karşılaştırılması
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 29305

0

1

29305

Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi ve Stabilitesinin Sağlanması
Yazarlar: Kardelen Özcan, Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505529
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9236

4

1

9236

Yayınlar

0

128

0

678

0

50

0

1670

0

341

Farklı ön işlemlerin atıştırmalık nar çerezi üretimine etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.723460
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 585

0

585

Farklı Formülasyonların Nar Pestilinin Kalitesi Üzerine Etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.715125
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 705

0

705

0

1299

Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi ve Stabilitesinin Sağlanması
Yazarlar: Kardelen Özcan, Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505529
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9236

1

9236

0

3387

1

29305

Yayınlar

1

0

1670

Farklı ön işlemlerin atıştırmalık nar çerezi üretimine etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.723460
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 585

2

0

585

Farklı Formülasyonların Nar Pestilinin Kalitesi Üzerine Etkileri
DOI: 10.20289/zfdergi.715125
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 705

1

0

705

Kırmızı Pancardan Renk Maddesi Üretimi ve Stabilitesinin Sağlanması
Yazarlar: Kardelen Özcan, Seda Ersus Bilek
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505529
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9236

4

1

9236

Vakumlu Emdirim (İmpregnasyon) Teknolojisinin Fonksiyonel Meyve ve Sebze Ürünlerinin Geliştirilmesinde Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333673
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3387

3

0

3387

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.