Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Mehmet Köten
Mehmet Köten
Doç. Dr.
Kilis 7 Aralık Üniversitesi
Yayın
10
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
40
10
Yayın
9
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
40
TR Dizin Atıf
0000-0002-8232-8610
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Fonksiyonel Gıdalar
Hububat Teknolojisi
Kurum
Kilis 7 Aralık Üniversitesi
Popüler Yayınları
Türkiye’de Üretilen Makarnaların Bazı Kimyasal Bileşimlerinin ve Pişme Kalitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mehmet Köten
, Sabri Ünsa
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Gıda
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4530
0
ATIF
1
FAVORİ
4530
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Mısır unu ilavesinin pandispanya tipi keklerin morfogeometrik, fonksiyonel ve tekstürel özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Mehmet Köten
,
Ahmet Sabri Ünsal
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.850654
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
883
0
FAVORİ
883
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Piyasada Osmancık Çeşit Adıyla Satılan Pirinçlerin Kalite Özelliklerinin Orijinal Osmancık Çeşidi ile Karşılaştırılması
Yazarlar:
Mehmet Metin Yazman
,
Mehmet Köten
,
Ayhan Atlı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.692863
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
838
0
FAVORİ
838
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TAM ARPA UNU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ SPAGETTİ MAKARNANIN BESİNSEL, TEKSTÜREL VE PİŞME ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Mehmet Köten
,
Ayhan Atlı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20085
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1253
0
FAVORİ
1253
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PİYASADA SATIŞA SUNULAN BALDO ÇEŞİDİ PİRİNÇLERİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN ORİJİNAL ÇEŞİTLE KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Mehmet Metin Yazman
,
Mehmet Köten
,
Ayhan Atlı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1386
0
FAVORİ
1386
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ŞANLIURFA YÖRESİNE ÖZGÜ TIRNAKLI (DÜZ) EKMEKTE BAZI KATKI MADDELERİNİN KULLANIMININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Mehmet Köten
,
Ahmet Sabri Ünsal
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19137
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1073
0
FAVORİ
1073
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Suriye Burma Tatlısının Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mustafa Satouf,
Mehmet Köten
, Beyen Hatib, Rama Alkayari,
Aye Şeyhahmet
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.612827
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
783
0
FAVORİ
783
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI FORMÜLASYONLARDA KAHVALTILIK ZAHTER ÜRETİMİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Mehmet Köten
, Mustafa Satouf
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19023
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1668
0
FAVORİ
1668
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Suriye Ekmeği Üretimi, Üretim Hataları ve Önleme Yolları
Yazarlar:
Mehmet Köten
, Mustafa Satouf, Halil Ekici
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.339498
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5328
0
FAVORİ
5328
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİNDE YETİŞTİRİLEN FARKLI MAKARNALIK BUĞDAY ÇEŞİTLERİNİN KALİTE YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİNDE B VE B* RENK DEĞERLERİNİN KULLANILABİLİRLİĞİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Yalçın Çoşkun
, Ali İlkhan,
Mehmet Köten
, Ayşe Coşkun
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3469
0
FAVORİ
3469
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Üretilen Makarnaların Bazı Kimyasal Bileşimlerinin ve Pişme Kalitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mehmet Köten
, Sabri Ünsa
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4530
1
FAVORİ
4530
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Mısır unu ilavesinin pandispanya tipi keklerin morfogeometrik, fonksiyonel ve tekstürel özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Mehmet Köten
,
Ahmet Sabri Ünsal
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.850654
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
883
1
ATIF
0
FAVORİ
883
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Piyasada Osmancık Çeşit Adıyla Satılan Pirinçlerin Kalite Özelliklerinin Orijinal Osmancık Çeşidi ile Karşılaştırılması
Yazarlar:
Mehmet Metin Yazman
,
Mehmet Köten
,
Ayhan Atlı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.692863
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
838
1
ATIF
0
FAVORİ
838
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TAM ARPA UNU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ SPAGETTİ MAKARNANIN BESİNSEL, TEKSTÜREL VE PİŞME ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Mehmet Köten
,
Ayhan Atlı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20085
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1253
1
ATIF
0
FAVORİ
1253
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ŞANLIURFA YÖRESİNE ÖZGÜ TIRNAKLI (DÜZ) EKMEKTE BAZI KATKI MADDELERİNİN KULLANIMININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Mehmet Köten
,
Ahmet Sabri Ünsal
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19137
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1073
2
ATIF
0
FAVORİ
1073
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI FORMÜLASYONLARDA KAHVALTILIK ZAHTER ÜRETİMİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Mehmet Köten
, Mustafa Satouf
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19023
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1668
1
ATIF
0
FAVORİ
1668
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Suriye Ekmeği Üretimi, Üretim Hataları ve Önleme Yolları
Yazarlar:
Mehmet Köten
, Mustafa Satouf, Halil Ekici
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.339498
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5328
1
ATIF
0
FAVORİ
5328
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat