avatar
Harun Uran Doç. Dr. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 15 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 18
9 Yayın
15 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
18 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Teknolojileri Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Su Ürünlerinde Histamin Oluşumu ve Önemi
Yazarlar: Ecem Bayraktar, Harun Uran
DOI: 10.34186/klujes.1384746
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 296

0

296

0

2049

ALTIN TAHIL:KİNOA
Yazarlar: Ayşegül Sevindik, Remziye Nur Gültekin, Harun Uran
DOI: 10.34186/klujes.934910
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1382

0

1382

0

472

Etil Pirüvat Buharının Tavuk Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.467569
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1278

0

1278

0

1364

Probiyotik bakterilerin mikroenkapsülasyonu
Yazarlar: Harun Uran , Hatice Şanlıdere Aloğlu, Bayram Çetin
Yayın Bilgisi: 2017 , Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2188

0

2188

LAKTULOZ ELDESİ VE TESPİT EDİLMESİNDE KULLANILAN YÖNTEMLER
Yayın Bilgisi: 2017 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS17005
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3782

0

3782

Yayınlar

1

0

472

Etil Pirüvat Buharının Tavuk Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.467569
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1278

1

0

1278

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.