avatar
Fatih Öz Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 7
7 Yayın
6 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

RAMAN SPEKTROSKOPİSİNİN ET KALİTESİ VE GÜVENLİĞİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23116
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 193

0

193

0

528

Mangalda Pişirilmiş Sebzelerin Polisiklik Aromatik Hidrokarbon İçeriği
Yazarlar: Emel Oz , Adem Savaş, Elif Ekiz, Fatih Öz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 823

0

823

0

1288

Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumunun Engellenmesi
Yazarlar: Fatih Öz , Mükerrem Kaya
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7673

0

7673

Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminlerin Belirlenmesi
Yazarlar: Fatih Öz , Mükerrem Kaya
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2088

0

2088

Yayınlar

3

0

528

1

0

1288

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.