avatar
Ahmet Akköse Doç. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 3 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 3
3 Yayın
6 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Et Teknolojisi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

ET ÜRÜNLERİNDE YAĞ İKAME MADDELERİNİN KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23083
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2

0

2

Tavuk Göğüs Etinin Camsı Değişim Sıcaklığı Üzerine Bazı Biyopolimerlerin Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449572
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1806

0

1806

Yayınlar

Tavuk Göğüs Etinin Camsı Değişim Sıcaklığı Üzerine Bazı Biyopolimerlerin Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449572
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1806

3

0

1806

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.